پیتزا تن ماهی

موارد مورد نیاز 

خمیر پیتزا تن ماهی و پیاز بنفش آرد نان ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار خمیر مایه ۲ و ۱/۴قاشق چای‌خوری آب گرم ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار نمک ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت 

 

برای تاپینگ پیتزا تن ماهی کنسرو ماهی تن ۱ عدد پیاز بنفش کوچک ۱ عدد زیتون سیاه ۲۰ عدد پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم پونه خشک و ریحان خشک به مقدار لازم برگ ریحان تازه چند عدد برای تزیین سس گوجه فرنگی به مقدار لازم گوجه فرنگی تازه ۳ عدد روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری سیر ۱ حبه پاپریکا ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل به مقدار لازم برگ بو ۱ عدد شکر ۱ قاشق غذاخوری مرحله اول درست کردن خمیر پیتزا: خمیر پیتزا را آماده کنید، برای این کار باید در یک کاسه بزرگ، آرد را با نمک و شکر مخلوط کنید، سپس خمیر مایه را در آب گرم حل کنید و به آرد اضافه کنید، مقداری روغن به مواد خمیر اضافه کنید و با دست شروع به مخلوط کردن خمیر کنید. مرحله دوم، استراحت دادن به خمیر پیتزا: بعد از این که خمیر پیتزا آماده شد، آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و با سلفون بپوشانید. سپس یک پارچه روی آن بیندازید و ظرف خمیر را برای ۱ ساعت در یک محیط نسبتاً گرم تاریک بگذارید تا حجم خمیر شما دو برابر شود. مرحله سوم آماده کردن سس گوجه پیتزا: برای درست کردن سس گوجه فرنگی در این مرحله از طرز تهیه پیتزا تن ماهی و پیاز بنفش باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود، سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از چند ثانیه پاپریکا و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس مقداری شکر، ریحان، پونه کوهی، نمک، فلفل سیاه و برگ بو به سایر مواد سس اضافه کند. اجازه دهید سس به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب ماهیتابه را روی آن بگذارید تا سس شما برای ۱۰ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. سپس شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا سس خنک شود.

مرحله چهارم قرار دادن خمیر پیتزا در قالب: در این مرحله از طرز تهیه پیتزا تن ماهی باید فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس خمیر پیتزا را به ۲ قسمت تقسیم کنید. هر تکه را به شکل توپ درآورید و به قطر ۳۰ سانتی‌متر باز کنید. خمیر پیتزا را داخل یک قالب مناسب پهن کنید و سپس با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید. مرحله پنجم ریختن سس و مواد پیتزا تن ماهی روی خمیر: بعد از پهن کردن خمیر در قالب، باید سس گوجه‌ای را که از قبل آماده کرده‌اید، روی خمیر پیتزا پهن کنید. سپس مقداری پونه کوهی و ریحان روی سس بپاشید. سپس تکه‌های تن ماهی را روی پیتزا پخش کنید و پیاز بنفش را ریز خرد کنید و همراه تکه‌های زیتون روی پیتزا بریزید. در نهایت تمام سطح پیتزا را با پنیر پیتزا پر کنید. مرحله ششم قرار دادن پیتزا تن ماهی در فر: بعد از این که پیتزا را آماده کردید، آن را برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر پیتزا کاملاً آب و طلایی رنگ شود. سپس می‌توانید پیتزا را از فر خارج کنید و با برگ ریحان تازه تزیین کنید و میل نمایید.