سالونه تن ماهی غذای خوشمزه هرمزگان

موارد مورد نیاز 

پیاز ۳ عدد، تن ماهی ۱ عدد ابلیمو نمک فلفل قرمز به مقدار لازم، زغال

دستور پخت 

سه تا پیاز متوسط رو به صورت حلقه ای خیلی نازک خرد کرده نمک میزنیم و ‎یکی دو ساعت میذاریم تو آفتاب تا نرم بشه. تن ماهی رو با پیاز و آبلیمو و فلفل قرمز (خوشمزگی این غذا به تند بودنشه) مخلوط میکنیم میریزیم تو ظرف در دار... تو پوست لیمو کمی روغن میریزیم و زغال قرمز رو میذاریم تو روغن و در ظرف رو میبندیم ‎دود روغن به خورد مواد بره و مواد کامل بوی دود بگیره.: