«حبوبات» پس از غلات مهمترین منبع غذایی بشر و «لوبیا» از مهمترین حبوبات جهان محسوب میشود. لوبیا به دلیل داشتن ۲۰ تا ۲۵ درصدپروتئین و ۵۵ تا ۶۰ درصد کربوهیدرات از نظر تغذیه، خوراک بسیار ارزشمندی است. سس گوجهفرنگی موجود در این کنسرو نیز دارای خواص تغذیهای بسیار میباشد.
خوراک لوبیا غذایی خوشمزه است که در ایران به همراه پیاز، گلپر، روغنزیتون و آبلیمو مصرف شده و از دیرباز، به خصوص در فصلهای سرد سال طرفداران زیادی دارد. به دلیل زمانبر بودن مراحل پخت لوبیا در منزل، معمولا افراد پرمشغله ترجیح میدهند از کنسرو لوبیا استفاده کنند. این محصول با ماندگاری طولانی، بدون هرگونه افزودنی غیرمجاز، در کابینت بسیاری از خانوادهها برای تهیه غذای فوری جایگاه ویژهای دارد.