ظهر یکشنبه ۶ اردیبهشت ۹۴ به مناسبت هفته سلامت ، با حضور آقای دکترقاسمی معاون غذا و دارو ، آقای دکتر میرزاده معاون بهداشتی ، سرکار خانم نوروریان رییس روابط عمومی و جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو ، تعدادی از خبرنگاران خبرگذاریها و مطبوعات استان هرمزگان همایش سلامت در محل سالن اجتماعات این شرکت برگزار گردید .
در آغاز جلسه آقای زرین کمر مدیر عامل شرکت ضمن خیر مقدم به حاضرین بویژه مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و اصحاب رسانه اظهار امیدواری کردند با برنامه ریزی مسولین مربوطه سلامت در تمام ابعاد آن مورد توجه قرار گرفته و معضلات و مشکلات حال حاضر بخش سلامت برطرف شود .
در ادامه جناب آقای دکتر قاسمی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تبریک هفته سلامت
به تحقق اهداف نظام سلامت یعنی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره اشاره و بیان کردند: ایمنی غذایی یک مسولیت مشترک بوده و هفته سلامت فرصتی است تا مسولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که در احساس امنیت و اعتماد به غذای داخل سفره نقش دارد، توجه بیشتری نمایند .
ایشان با اشاره به توفیقات شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس در زمینه های مختلف ، این واحد را ازجمله واحدهای معتبر و صاحب نامی دانستند که در صنعت غذای کشور فعالیت دارد .
در ادامه مراسم ، مهمانان از خط تولید بازدید نموده و با محصولات تولیدی بیشتر آشنا شدند .