شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس

روش تهیه تن ماهی

ماهی مخصوص تن ،ماهی هوور و این روش پخت اگر با ماهی هوور انجام بشه طعم و مزه کنسرو تن ماهی رو می ده. ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارین می تونید امتحان کنید و نتیجه خوبی می ده. این نوع پخت برای کسانی که رژیم هم دارن مفید می تونه باشه در کنار طعم خوب کالری کمی داره.

6 تیکه ماهی حدود 200 گرم

نصف استکان آب

نصف استکان آبلیمو

1 قاشق مربا خوری نمک

کمی روغن مایع یا روغن زیتون

ماهی رو کاملا پاک کنید پوستش رو بکنید و به قطعات مربع شکل برش بزنید و کف ماهی تابه یا دیگ بچینید(اندازه ظرف رو جوری انتخاب کنید که جای خالی زیادی ما بین قطعه های ماهی باقی نمونه) نمک رو روی ماهی ها بپاشید و بعد آب و آبلیمو رو بریزید روش،در ظرف رو ببندید و روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار بدین بعد از چند دقیقه که همه آبش کشیده شد و کاملا تغییر رنگ داد .یکی از تیکه ها رو برش بزنید و اگر وسطش خام بود کمی آب اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزه .در صورتی که وسطش هم پخته بود چند قاشق روغن روی ماهی ها بریزید (توی این مرحله می تونید تیکه های ماهی رو زیر رو کنید و کمی بیشتر بگذارید تا توی همون روغن برشته بشه)و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برش دارین .وقتی توی ظرف می کشید هم کمی روغن بنا به سلیقه خودتون روش بریزید.

# این غذا رو با برنج یا نان می تونید میل کنید و کنارش آز انواع سس ها یا گوجه سرخ شده قرار بدین تا لذیذ تر بشه .

 

نظرسنجی

اولین اولویت شما در انتخاب کنسرو تن ماهی چیست؟

آدرس شرکت: بندر عباس، شهرک صنعتی شماره دو، شرکت فرآورده های شیلاتی بندر عباس

شماره تماس: 07632561010-13         شماره فکس: 07632561014

ایمیل: info@bafpco.ir

© تمامی حقوق مادی و معنوی نزد شرکت فرآورده های شیلاتی بندر عباس محفوظ میباشد.

طراحی سایت توسط دانــاوب