سالاد تن ماهی و پیازچه

موارد مورد نیاز : 

تن ماهی بندرعباس2عدد

-پیازچه خرد شده 1پیمانه

-ذرت کنسروی 1پیمانه

-خیارشور1پیمانه

-نخودفرنگی نصف پیمانه

-جعفری خردشده نصف پیمانه

-سیب زمینی 500گرم

-آبلیمو 3قاشق سوپ خوری

-نمک به مقدار لازم

دستور پخت : 

تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه و سیب‌زمینی را به مدت ۵۰ دقیقه در ظرف‌های جداگانه بجوشانید. در این فاصله پیازچه خرد شده، جعفری خرد شده، خیارشور خرد شده، نخودفرنگی و ذرت کنسروی را به همراه آبلیمو و نمک درون یک ظرف مناسب مخلوط کنید و کنار بگذاریدسیب‌زمینی آب پز شده را به همراه تن ماهی له کنید و به مواد درون ظرف اضافه کنید. سپس روی ظرف سلفون بکشید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید، حالا غذای شما آماده است و می‌توانید با لیموترش تازه نوش جان کنید.